Boing
Digital Amiga Dream
english

NOVICE
  Klubske novice
  Objave v revijah
  Spletne strani
  Programska oprema
  Dogodki
  Amiga DE
  Strojna oprema
  Obvestila
  Sorodni sistemi
  Ostalo
KLUB
  Stiki
  Popis uporabnikov
  Statut
  E-poštni seznam
  Natečaj
  Slovenski oddelek ATO
BOLŠJI TRG
  Strojna oprema
  Programska oprema
INTERVJUJI
  Laszlo Torok
  Hans-Joerg Frieden
  Andreas Falkenhahn
  James Daniels
  Raymond Cindrić
POVEZAVE
  Novice
  Spletni imeniki
  Strojna oprema
  Programske hiše
  Strani programov
  Prodajalci
  Revije
  Arhivi
  Viri informacij
  Skupine uporabnikov
  Uporabniki
  Pisave
  Večpredstavnost
  Razno
ADMINISTRACIJA
  Prijava
Bravenet.com
Domovanje.com

Natečaj za tematski logo

Amiga računalniški klub D.A.D. razpisuje natečaj za tematski logo na podlagi predlaganih predlog. Vse tematske izvedenke logotipa morajo biti prilagojene za uporabo na črni podlagi. Tematike so pomlad, poletje, jesen, zima, obletnica (s pripravljenim prostorom za 3 znake velikosti pisave, uporabljene za besedilo pod predlogami), božično-novoletna, valentinovo in velika noč. Pri pošiljanju svojih del navedite tudi izvedeno tematiko in utemeljitev svojega dela. Predstavite lahko tudi orodja, ki ste jih uporabili pri svojem delu. Komisija bo izbrala najboljšo in najbolj izvirno izvedenko za vsako tematiko in jo tudi nagradila.

Slike lahko pošljete v poljubnem dovolj razširjenem grafičnem formatu, seveda pa morate pri delu ohraniti prvotno velikost. Vsakdo lahko pošlje poljubno število logotipov za vsako od tematik. S tem, ko nam pošljete svoje delo, nam hkrati izrekate tudi dovoljenje za objavo vašega dela tako v okviru rezultatov natečaja kot tudi za uporabo na spletnih straneh ob ustreznih priložnostih. Kot avtor boste seveda vedno ustrezno omenjeni.

Svoje delo pošljite na naslov contest@amiga-klub.si. Pred pošiljanjem slik jih ustrezno arhivirajte in tako zmanjšajte velikost pisem. Če bi le-to še vedno presegalo velikost 0,5 MB, pa vas prosimo, da tovrstno pismo razdelite na več manjših (ki jih ne pošljete hkrati) oz. da arhiv objavite nekje na spletu in nam sporočite le, kje ga lahko najdemo. Na ta način se boste izognili nevarnosti, da bi se vaše pismo morda vrnilo na vaš naslov. Ne pozabite priložiti svojih osebnih podatkov (vsaj ime in priimek ter elektronski naslov, lahko pa nam o sebi poveste še kaj drugega).

Arhiv s predlogami v formatu IFF ILBM si lahko snamete tu (935 KB), lahko pa tudi kliknete na predogledno sličico spodaj in si shranite sliko v formatu JPEG.

© 2000-2007 D.A.D., All rights reserved.